A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Május végéig befejeződik a kórházi rendelőintézet korszerűsítése Gyulán


Az év második negyedévében a járóbeteg-szakrendelés visszaköltözik az épületbe 


Május végéig befejeződik a kórházi rendelőintézet 290,2 millió forint uniós támogatásból történő korszerűsítése Gyulán – közölte a Békés Megyei Központi Kórház pénteken közleményben az MTI-vel.

Mint írták, az összeget az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretéből nyerték el a járóbeteg-szakellátó szolgáltatások fejlesztésére.

A beruházás során megújul a több mint négyezer négyzetméteres épület: kicserélik az elektromos hálózatot és energiatakarékos, LED-es fényforrásokat szerelnek be; szigetelik a tetőszerkezetet, cserélik a vízvezeték-hálózatot, felújítják a vizesblokkokat.

Az év második negyedévében a járóbeteg-szakrendelés visszaköltözik az épületbe – tették hozzá.

A Békés Megyei Központi Kórház Magyarország negyedik legnagyobb kórházaként mintegy háromszázezer ember egészségügyi szakellátásáért felel. A közfinanszírozott fekvőbeteg-ellátás kapacitása 1978 ágy, a fekvő- és járóbetegek ellátását mintegy háromezer munkatárs biztosítja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések