A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leesett a bolgár újságírók álla a Puskás Arénától


A Sportal.bg honlap cikkében megemlíti, hogy a Puskás Aréna impozáns látványt nyújt, és egyértelmű, hogy a magyar szentély aprólékos munka végeredménye. 

A gyepet a bolgár pályákon látottakhoz hasonlítja a szerző, bár szerinte míg az övékét csak szőnyegnek lehet nevezni, a Puskás Arénában mintha bársonyszőnyeget terítettek volna le a labdarúgók elé. 

„Budapesten csúcsminőségű a gyep. Olyan, mintha egy számítógépes játékban találtuk volna magunkat. Bulgáriában sajnos nincs hasonló futballpálya”

– írják.

A cikket kiszúró Magyar Nemzet szerint a végén azt is hozzáteszik, hogy abban reménykednek, egyszer náluk is kisüt majd a nap.

Ugyanis a kilencvenes évek dicsőséges vb-szereplései és Hriszto Sztoicskov Aranylabdája után a bolgár foci is komoly gödörbe került, amiből máig nem tudtak kimászni. Miközben válogatottjuk is egyre gyengébb lett – emlékezetes: 2020-ban a pótselejtezőn simán verte 3-1-re őket a magyar csapat idegenben – a stadionokra sem jutott pénz: Szófiában csupán rozoga létesítményekre, megvalósításra váró vázlatokra és egy koszos Nemzeti Stadionra lehet bukkanni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések