A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lady Gaga a világ legcsodásabb múzsájává válik a Dom Pérignon új kampányában


Úgy tudni, a videó elkészítése több mint egy évig tartott


A világhírű énekesnő és a Dom Pérignon bemutatatta legújabb kampányát, ami a 2013-as évjárathoz készült – írta meg a roadster.hu.

Lady Gaga és a Dom Pérignon kreatív együttműködése új szakaszba lépett – írta meg a roadster.hu. A világhírű pezsgőház 2013-as évjáratát a világsztár főszereplésével mutatták be, hogy közvetítse a pezsgő évjáratának érése és a művészi alkotói folyamat közötti szinergiát.

A kampányfilmet Woodkid rendezte, a hozzá tartozó fotókat Mario Sorrenti készítette, Sidi Larbi Cherkaoui felelt a koreográfiáért, a stylist pedig Nicola Formichetti volt. Úgy tudni, a videó elkészítése több mint egy évig tartott.

A fő forgatási helyszín a hautvillers-i bencés apátság volt, amely évszázadok óta kulcsszerepet játszik a pezsgő fejlődésében. Mint ismert, Dom Pierre Pérignon bencés szerzetes innovatív borászként csaknem négyszáz évvel ezelőtt alkotta meg a pezsgőt.



A pezsgőház szerint a Lady Gagával való együttműködés tükrözi a pezsgő összetettségét, mélységét és nagyszerűségét, amely a fogyasztókkal érzelmi kötödést tud kialakítani azáltal, ahogy az érzékszerveikre hat.

Nem ez az első alkalom, hogy a Dom Perignon világsztárokkal működik együtt. 2019-ben Lenny Kravitz-cel készítettek közös kampányt – olvasható a portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések