A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kubatov Gábor: a balliberálisokkal semmi értelme kiegyezni


Hosszabb interjút adott a Mandinernek Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatójával készült beszélgetés több témát is érintett, többek között a jövő évi választások is szóba kerültek. 

Kubatov Gábor a Mandinernek adott interjúban hosszabban beszélt a Fradiról. A klubelnök azt mondta: „Óriási dolog, hogy itt vagyunk, Európa legjobbjai között”. A csapat vezetőedzőjéről, az orosz Sztanyiszlav Csercseszovról elismerően beszélt, kiemelve a profizmusát, ahogy az ellenfelekből a csapatát felkészíti. A magyar játékosok nagyobb arányáért reklamálóknak azt üzente: csak azért, mert valaki magyar, nincs előjoga a többiekkel szemben.

A beszélgetésben előkerült a Liu fivérek ügye is, amelyben elismerte személyes felelősségét: 

„Későn kapcsoltunk a Liu fivérek ügyében”.

Kubatov Gábor arra is reagált, hogy a neve felmerült a a Schadl–Völner korrupciós botránnyal kapcsolatban. A Fidesz pártigazgatója azt mondta:

„a hatóságok végzik a dolgukat, ki fogják deríteni, hogy mi történt.

Mi biztosan nem akadályozzuk a nyomozók munkáját. A törvényeket be kell tartani, a bűnösöket felelősségre kell vonni. Nem olyan bonyolult dolog ez.”

Azt viszont hangsúlyozta, hogy nem érintett az ügyben.

„Annyi közöm sincs az egészhez, mint a kanalasgémek anyagcserezavaraihoz” – mondta.

„Idáig a belvárosi városvezetés döntötte el, hogyan menjenek a dolgok Budapesten. És mire mentünk vele?

Méhlegelők, dugók és hajléktalanok. Ez az ügyefogyott Karácsony Gergely eddigi teljesítménye.

– kritizálta Kubatov Gábor a főpolgármester munkáját. A Fidesz fővárosi esélyeit firtató kérdésre elutasította a feltételezést, hogy pártja elengedte volna Budapestet, de még nem tudni, kit jelölnek a főpolgármesteri posztra. „Jelöltjeink vannak, kiválasztjuk majd a legjobbat” – mondta Kubatov Gábor.

A pártigazgató kijelentette, hogy elege van a gesztuspolitikusokból, akik a jobboldalról a baloldalnak próbálnak smúzolni.

„Vannak néhányan a mi politikai közösségünkben, akik próbálnak kiegyezni a balliberálisokkal. De ennek nincs semmi értelme.

A másik oldalon ugyanis legfeljebb azt mondják, „jópofa srác vagy”, de úgysem szavaznak rád. Rossz úton járunk, ha azt gondoljuk, hogy velük együtt, közösen lehet irányítani a várost, ugyanis ők zsigerileg elutasítanak minket, gáncsolnak, ahol tudnak, a balliberális szavazókat pedig a gesztuspolitizálás nem hatja meg” – jelentette ki.

Kubatov Gábor arról is beszélt, hogy a Fidesz hogyan készül a jövő évi parlamenti és önkormányzati választásra. Elmondta, hogy már látszik, hogy a baloldaliak civil szervezetek mögé fognak felsorakozni, ezzel előkészítve a külföldi finanszírozás lehetőségét is. „Ez egyértelmű. Egyrészt saját logó alatt népszerűtlenek – amíg ott van a nyakukon koloncként a DK, Gyurcsány Ferenc vagy Márki-Zay Péter, addig hátrányból indulnak, így mindent meg fognak tenni, hogy ezeket a szereplőket háttérbe tolják. Másrészt az álcivil szervezetei­ket az amerikaiak ki tudják tömni dollármilliókkal. Mert ne legyenek kétségeink, megint külföldi pénzből fognak kampányolni.

Ami a Fideszt illeti, abban reménykedem, hogy vissza tudunk hódítani olyan városokat, mint Pécs, Szombathely, Miskolc vagy akár Szeged.

A többit pedig meg kell tartani. Az EP-választáson fényes győzelmet kell aratni, mert ez Magyarország és, valljuk be, Európa érdeke is.” – jelentette ki a pártigazgató.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések