Hirdessen itt

Kiderült, miért történhetett a Debrecen és Hajdúszovát közötti brutális baleset


A rendőrség kéri, jelentkezzen, aki tudja, hogy került gázolaj az úttestre.


A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat eljárást közúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség elkövetésének gyanúja miatt - írja a haon.hu.

Mint az a police.hu-n olvasható, a rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett a 4805-ös út 1. kilométerszelvényében január 18-án reggel. A sofőr Debrecen felől Hajdúszovát irányába haladt, amikor járműjével – feltehetően az úttestre kifolyt gázolaj miatt – megcsúszott egy kanyarban, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsérültek.
Súlyos baleset történt Debrecen és Hajdúszovát között
Fotók: Kiss Annamarie

A mentőszolgálat portálunk akkori megkeresésére közölte: a helyszínre négy mentőgépjárművet és egy mentőhelikoptert is riasztottak, ahonnan egy középkorú nőt súlyos sérülésekkel, egy másik középkorú nőt, valamint két középkorú férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak földi úton kórházba.

A Debreceni Rendőrkapitányság most azt kéri, hogy aki az út szennyezettségével kapcsolatban bármilyen releváns információval rendelkezik, vagy látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések