A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült, hogy ki lehetett a Gazdagréten támadó antifák vezetője


Új radikális szélsőbaloldalit azonosított a német rendőrség.  


Újabb német szélsőbaloldalit azonosítottak a német hatóságok a februári budapesti eseményekről készült kamerafelvételek elemzése során – írta meg a Magyar Nemzet. Mint írták, „a gazdagréti brutális támadás elkövetőinek egyike, aki zöld sapkában, rollerrel érkezett a helyszínre, majd az áldozat fejét viperával kegyetlenül összeverte, Johann Guntermann lehetett".

„A szélsőbaloldali erőszakos antifákról író Dokumentation Linksextremismus nevű szakportál a Twitteren felteszi azt a kérdést is, miért nem keresik nyilvánosan az Antifa-pszichopatát, mint Magyarországon a többi azonosított támadót? Johann Guntermannt ugyanis 2020-tól nemzetközi körözéssel keresteti az államügyész a budapesti embervadászathoz kísértetiesen hasonló németországi kegyetlen támadások miatt" – írták.


Johann Guntermannt a németországi erőszakos szélsőbaloldal kiemelkedő alakjának tartják a rendőrök és az elvtársai is a brutális tettei miatt.

A hatóságok szerint az erőszakosság és a gátlástalanság mellett professzionalizmus is jellemzi – tették hozzá.

(Mandiner)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések