A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kicsit fellélegezhet a MOL Fehérvár: Kisvárdán tudott nyerni a Kecskemét


A Ferencváros pénteki hazai döntetlene után két pályaválasztó győzött, egy kikapott a labdarúgó NB I. szombati játéknapján. Ritkaság: ezen a játéknapon nem született döntetlen. A Kecskemét megerősítette a második helyét, a MOL Fehérvár kicsit ellépett a kieső zónától.


Kisvárdán két olyan csapat találkozott, amelyik még nem veszített bajnoki mérkőzést 2023-ban. Most már a kettő közül ez csak az egyikre igaz, az újoncként továbbra is a második helyen álló KTE-re. A kecskemétiek 1–0-ra nyertek Kisvárdán, a győztes gólt Katona Bálint lőtte.

A Paks a hét közepén a Magyar Kupában ugyancsak hazai pályán kikapott, és kiesett a Vasas ellen. Most a bajnokságban javított, viszonylag simán, 3–1-re verte a Zalaegerszeget. A góllövőlistát vezető Varga Barnabás már a hatodik percben vezetést szerzett, de ezúttal nem ő volt a nyerőember, hanem a duplázó Windecker József. Két gólja között a horvát Eros Grezda szépített, de ez nem befolyásolta a három pont sorsát. Böde Dániel ezúttal a kezdő csapatban szerepelt, 64 percet játszott.

A nap harmadik mérkőzésén a MOL Fehérvár 2–1-re megverte a Vasast. A meccs elején Otigba Kenneth hibájából Schön Szabolcs megszerezte a vezetést a Vidinek. Ezt – szintén még az első félidőben – a felvidéki Urblik József kiegyenlítette. A döntő gólt Kenan Kodro rúgta a 78. percben.

A táblázaton a Ferencváros előnye 14 pont a Kecskeméti TE előtt. A Kisvárda a harmadik. A Paks a hatodik, a MOL Fehérvár a kilencedik helyre lépett fel. A forduló vasárnap két mérkőzéssel folytatódik. Délután három órától a Bp. Honvéd a Puskás Akadémiát fogadja majd, aztán az Újpest látja vendégül 18.30-tól a Debrecent.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések