A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Liu fivéreket nem nevezték a kínaiak a vébére


A fivérek kihagyják a jövő heti dél-koreai rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságot (is) – írta meg a Mandiner. 

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang kínai bemutatkozása tovább várat magára, a magyar színekben olimpiai bajnoki címeket szerző testvérpár kihagyja a jövő heti dél-koreai rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságot is – írta meg a Sportal.hu. A lap szerint egyiküket sem nevezték a kínaiak a március 10 és12. között megrendezésre kerülő dél-koreai viadalra.

„Beszéltem velük, és Shaolin már ott is lehetne a vb-n, de azt mesélte, hogy valamilyen adminisztrációs ügy miatt végül lecsúsztak a kínaiak a nevezéséről. Úgyhogy ez az oka annak, hogy továbbra is várni kell a bemutatkozásra. Számukra ráadásul ezzel véget is ért a szezon” – nyilatkozta a lapnak Burján Csaba, aki Liuékkal együtt 2018-ban olimpiai bajnok lett a váltó tagjaként.

A tavaly nyár óta a szurkolók elől eltűnt testvéreket viszont a mostani viadal kihagyásával legközelebb ősszel láthatjuk világversenyen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések