A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holttesteket és három tonna kokaint találtak egy tengeralattjárón Kolumbia partjainál


A lefoglalt kábítószer értéke több mint 87 millió dollár, amelyet a közép-amerikai országokba terveztek leszállítani – írta meg a liner.hu.


A haditengerészet vasárnap közölte, miszerint egy tengeralattjárót foglaltak le Kolumbia partjainál, amelynek fedélzetén két holttestet és közel három tonna kokaint találtak, valamint két, rossz egészségi állapotban lévő személyt is – írta meg a liner.hu.


A gyengélkedőket elsősegélyben részesítették, akik vélhetően azért voltak rosszul, mert mérgező füstöt lélegeztek be, ami állítólag a tengeralattjáró belsejében lévő üzemanyagproblémák miatt alakult ki – derül ki a CBS News beszámolójából.

A lefoglalt kábítószer értéke több mint 87 millió dollár, amelyet a közép-amerikai országokba terveztek leszállítani, s a hatóságok közbelépésével több mint 6 millió adag kokaint sikerült távol tartani az illegális piactól.



A kábítószer-kereskedők gyakran használnak tengeralattjárókat, hogy drogot szállítsanak a térségben, tavaly például a kolumbiai haditengerészet 4 tonna, 150 millió dollár értékű kokaint foglalt le a járművel együtt.

Ám a tengeralattjárók néha egészen Észak-Amerikáig is eljutnak, ugyanis 2019-ben az amerikai parti őrség foglalt le egy tengeralattjárót, amelynek fedélzetén 5 tonna, 165 millió dollár értékű kokaint találtak.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések