A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gengszternek nevezte Magyarországot egy svéd lap


A gengszterek, akik tiszteletet próbálnak követelni, ahelyett, hogy jogosan kiérdemelnék – jellemezte Magyarországot az Aftonbladet svéd napilap az északi ország NATO-csatlakozásról szóló, hazánkkal folytatott tárgyalások előtt.


A svéd portál arról számolt be, hogy hétfőn megérkezett Svédországba a magyar delegáció a svédek NATO-csatlakozásáról tartott tárgyalások miatt. A lap szerint fennáll annak a veszélye, hogy a házelnök ugyanazt a „baklövést” követi el, mint Ulf Kristersson miniszterelnök és Tobias Billström külügyminiszter Törökországgal kapcsolatban - írja a Magyar Nemzet.

A svéd portál szerint az „eredményes politikájuk” csak arra ösztönözte Recep Tayyip Erdogan török elnököt, hogy még többet követeljen Svédországtól.

Most a Svéd Demokraták (SD) azok, akik szívélyesen fogadják a magyar delegációt. Magyarországot az SD gyakran emlegeti úttörő országként, és nem nehéz elképzelni, hogy a párt képviselői gúnyolódnak azon, hogy Svédország kénytelen tiszteletet mutatni a liberális demokrácia ellenfeleinek. Nem szép látvány – értékelt az Aftonbladet.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
HELYESEN: MAFFIA ÁLLAMNAK NEVEZTE ORBÁN KORMÁNYÁT!!!
OKKAL és "JOGGAL"...- persze:
Magyarországon is képeznek ki ukrán katonákat?
A szlovák védelmi miniszter (Jaroslav Naď ) olyan állításokat tett, amely nem csak magyarázkodásra fogja kényszeríteni Orbánékat, de könnyen lehet, hogy a fejükre szakad a teljes hazugságspirál, amit felépítettek!!!
https://balramagyar.hu/2023/03/07/szlovak/