A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eladó a Neveletlen hercegnő ikonikus villája


A neoklasszikus dizájn szerelmesei egyetlen pillanat alatt beleszerethetnek a látványos Júlia-erkélybe


A filmből jól ismert San Francisco-i villa kilencmillió dollárért, vagyis 3,2 milliárd forintért keresi új tulajdonosát – írta meg a roadster.hu.

Anne Hathaway karaktere a Neveletlen hercegnő című filmben a Grove High School középiskolába járt, az épület azonban a valóságban egyáltalán nem volt oktatási intézmény – írta meg a roadster.hu. A Lyon Streeten található olasz stílusú villa százéves múltra tekint vissza, az azóta eltelt időben pedig tulajdonosai több alkalommal is felújították.

Most csaknem kilencmillió dollárért, azaz nagyjából 3,2 milliárd forintért árulják. Az ingatlan négy hálószobából három fürdőszobából áll, található benne szabadtéri konyha és étkező, no meg panorámás kilátás a városra és a parkosított kertre.

A neoklasszikus dizájn szerelmesei egyetlen pillanat alatt beleszeretnek a látványos Júlia-erkélybe és a dupla íves lépcsősorba is, amely a bejáratot dominálja. Míg külső jegyeiben az ingatlan megőrizte eredeti hangulatát, a belső tér a modernitásról szól, hiszen lift, moziszoba és edzőterem is helyet kapott benne – olvasható a portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések