A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy román fehérnép megunta öt hónapos kisbabáját és Mihályfalva határába kihajította egy szántóföldre


A 22 éves anya nem akar róla gondoskodni


Március 7-én egy 5 hetes kislányra bukkantak a romániai Mihályfalva község határában, egy szántóföldön. Kiderült, hogy a 22 éves anya nem akar gondoskodni a gyerekéről – írta meg a life.hu.

A Mihályfalva község határában lévő szántóföldön találtak rá március 7-én egy elhagyott kisbabára, akiről később kiderült, hogyöt hetes – írta meg a life.hu. A vizsgálatok során sikerült a hatóságoknak azonosítaniuk az anyát, miközben a gyereket kórházba szállították. Kiderült, hogy a 22 éves nő nem akar a továbbiakban gondoskodni a gyerekéről.

A gyereket hivatalos nevelőszülőknél helyezik majd el, amint kikerül a kórházból. A kicsi egészségi állapota a helyi mentőszolgálat képviselői szerint viszonylag jó. A nyomozás tovább folyik, hogy kiderítsék, az anya miért hagyta magára a gyerekét. A legutóbbi információk szerint a 22 éves nőt elhagyta élettársa, ezután döntött úgy, hogy kiteszi a kislányát – írja a turnulsfatului.ro.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések