A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy komádi nő villáskulccsal verte meg élettársát, mert az lefeküdt a lányával


Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség az ellen a nő ellen, aki egy villáskulccsal verte meg az anyja élettársát, miután meglátta a lányával egy ágyban.


2022. szeptember 9-én a nő és édesanyja élettársa együtt szervezte az egyik rokon temetését. Elmentek Komádiban egy kocsmába, ahol mindketten sokat ittak. 20 óra volt már, amikor a férfi kilépett az ajtón és meg sem állt a nő házáig. A nő lánya otthon volt, akivel a férfi lefeküdt.
Ekkor ért haza a nő kocsmából és rajtakapta őket az ágyban.

Nem tudta, hogy lánya beleegyezett a szexbe, ezért nagyon dühös lett és a férfira támadt, ütni és rúgni kezdte. Eközben a lány elszaladt segítséget kérni a bátyjához. 

Miután a lánya elmente, a nő a konyhában magához vett egy nagy és nehéz villáskulcsot és azzal kezdte ütni a férfi fejét, arcát, homlokát és felsőtestét. 

A nőt végül a fia fékezte meg azzal, hogy lefogta.

A férfinak 8 napon túl gyógyuló csonttöréses, illetve a fején többszörös zúzódásos sérülése keletkezett.

A homlokának a bal oldalán lévő törés kapcsán fennállt az életveszélyes sérülés kialakulásának veszélye.
A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a szabadlábon védekező nő ellen életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat. A vádiratban azt indítványozták, hogy a törvényszék a vádlottat, beismerés esetén, két év börtönbüntetésre ítélje 4 évre felfüggesztve.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések