A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Darabosra verte haragosa fejét a felsőtárkányi férfi: egy tégla is előkerült a verekedés alkalmával


Ütötték, rugdosták egymást a nyílt utcán. 

Az Egri Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt az ellen a felsőtárkányi férfi ellen, aki 2022 őszén, lakóhelyén egy korábbi élcelődés miatt rátámadt haragosára, akit az út melletti vízelvezető árokba lökött. A sértett kimászott az árokból, és a vádlott támadásának elhárítására a vízelvezető árokban magához vett tégla darabbal, egy alkalommal az arcán megütötte a támadót - ismertette az ügy részleteit portálunkkal dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész.


Hozzátette, ezt követően a vádlott több alkalommal arcon vágta haragosát, majd az ütések következtében a földre esett sértettet a mellkasán és hasán több alkalommal megrúgta. A sértett az ütések következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, a bal felső állcsont többszörös, darabos törését, a jobb felső állcsont törését, továbbá darabos orrcsonttörését szenvedett el.

A helyettes sajtószóvivő ügyész kiemelte, az ügyészség vádiratában a büntetett előéletű támadóval szemben végrehajtandó szabadságvesztés, és mellékbüntetésként közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések