A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapestről hozott közönség előtt szónokolt Dobrev Klára Miskolcon (videó)


Ha reményt nem is, a fővárosból vitt tapsolókat vidékre az árnyék-miniszterelnök.


Elhozzuk a reményt, elhozzuk az európai jólétet címmel tartotta meg Dobrev Klára országjárásának második találkozóját. Ezúttal Miskolcon. Már a rendezvény eleje is arról szólt, hogy megszégyenítsék a többi ellenzéki pártot a választási kudarc miatt – írja a Hír TV.

Zenés show-műsor keretében vonult be a terembe Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, aki hosszú beszéde alatt ismét egyetlen szót se ejtett a határon túli magyarok helyzetéről. Nem felejtette el ugyanakkor az egyházakat támadni.

A HírTV összeállítását itt tudja megtekinteni:A DK-hoz köthető Nyugati Fény azt állította tudósításában, hogy rengeteg ember gyűlt össze a rendezvényen. Szó szerint azt mondták:

még a csilláron is lógtak.

A Hír TV stábja ugyanakkor észrevette, hogy

az eseményre a nézőközönséget Budapestről vitték buszokkal Miskolcra.

A rendezvény népszerűségéről elmondható, hogy rákospalotai buszokkal szállították Budapestről egy szintén a DK által támogatott önkormányzattól az aktivistákat. A Fidesz–KDNP-frakciónk évek óta mondja, hogy Gyurcsány Ferenc rá fogja tenni a kezét a miskolci városvezetésre. Sajnos igazunk lett – mondta a Hír TV-nek Hollósy András, a miskolci Fidesz–KDNP szóvivője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések