A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Biztonsági konzultációt tartott Kuba és Oroszország


A Biztonsági Tanács titkára szerdán érkezett Havannába, a hét elején pedig Algériába és Venezuelába látogatott 

Az Oroszország és Kuba szerdán Havannában tartott biztonsági konzultációján az országok, a színes forradalmak és a nem kormányzati szervezetek romboló tevékenysége elleni közös erőfeszítésekről folytattak megbeszélést – írta meg az oroszhirek.hu. 

Az orosz Biztonsági Tanács közlése szerint annak titkára, Nyikolaj Patrusev és Lazaro Alberto Alvarez Casas kubai belügyminiszter véleményt cserélt a globális és regionális stabilitásról – írta meg az oroszhirek.hu.

Nagy hangsúlyt fektettek az illegális kábítószer- és emberkereskedelem elleni kétoldalú együttműködésre, a nemzetközi szervezett bűnözés elleni küzdelemre, valamint az emberek nemzetközi felkutatására.

A konzultációkon részt vettek az orosz biztonsági tanács, a belügyminisztérium, a rendkívüli helyzetek minisztériuma, az igazságügyi minisztérium, a külügyminisztérium tisztviselői és az ország pénzügyi felügyeletének szakértői.

Korábban Patrusevet fogadta Miguel Diaz-Canel kubai elnök és Raul Castro, a kubai forradalom vezetője.

Az orosz Biztonsági Tanács titkára szerdán érkezett Havannába, a hét elején pedig Algériába és Venezuelába látogatott, hogy a biztonsági együttműködésről tárgyaljon kollégáival – olvasható a portálon.

Fotó: Pravda

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések