A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bárszék dobálással zárult a verekedés az egri kocsmában (videó)


Egyik pillanatról a másikra pattant el a húr a férfinél. 

Az Egri Járási Ügyészség a büntetőeljárás feltételes ügyészi felfüggesztéséről határozott azzal a 40 éves gyanúsítottal szemben, aki egy férfi bántalmazása után nem sokkal önként feladta magát a rendőrségen - tájékoztatta portálunkat dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész.

– A járási ügyészség határozata szerint a férfi 2022 novemberében egy egri sörözőben italozott barátjával, aki szóváltásba keveredett egy másik vendéggel. A férfi egy kis idő múlva látszólag nyugodtan kortyolgatta italát, aztán a korábbi nézeteltérés miatt hirtelen a pultnál lévő férfire támadt, akit először ököllel fülön vágott, majd tovább bántalmazott. A megtámadott férfi védekezésképpen eltávolodott a gyanúsítottól, aki azonban felkapott egy bárszéket, és azt haragosa felé dobta - részletezte a sajtószóvivő ügyész. 

Kiemelte, a bántalmazás következtében a megtámadott férfinek nem keletkezett sérülése. A gyanúsított kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. Az Egri Járási Ügyészség a garázdaság vétség miatt indult eljárást egy év hat hónap időtartamra feltételesen felfüggesztette. 

Hozzátette, az ügyészség – mivel annak egyéb jogszabályi feltételei is fennálltak – azért dönt így, mert a gyanúsított nem sokkal a cselekmény elkövetése után önként feladta magát a rendőrségen, és beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését ezzel is hozzájárulva az eljárás gyors befejezéséhez. A cselekményt a szórakozóhely biztonsági kamerája rögzítette. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések