A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amit sosem fog megérteni a Nyugat: Ezért nem tudják soha legyőzni Oroszországot!


Az alábbi felvétel 2022. március 18-án készült a Luzsnyiki Stadionban, amikor a Krím és Oroszország újraegyesítésének évfordulóját ünnepelték. 

Ha valaki azt hinné, hogy az ott jelenlévő rengeteg fiatalt a „Komszomol vezényelte ki”, vagyis, hogy parancsszóra mentek el erre a koncertre és megemlékező rendezvényre, az óriásit téved. Nem csak azért, mert Komszomol mint olyan, ma már nem létezik, hanem azért is, mert jól látható az arcokon, hogy ezek az emberek a hazájukat, a nemzetüket ünneplik, annak történelmével, a történelmének a jó és a rossz oldalával együtt, felvállalva annak teljességét, ahol nem lehet kérdéses, hogy ők egy nemzethez tartoznak.

A felvételen egy Oroszországban rendkívül népszerű előadó, Oleg Gazmanov énekli az Előre Oroszország című dalt, természetesen a közönséggel együtt.

Az oroszok ma erre a dalra úgy tekintenek, mint a második, a modern kori himnuszukra. Ugyanúgy tekintenek, mint mi magyarok a Nélküled című, számunkra felemelő dalra.

Ezek azok a közösségi élmények, melyek erősítik a kohéziót, melyek egy nemzetnek erőt adnak akkor is, amikor a legnagyobb szükséget kell kiállnia. Óh, és ők is egy stadionban vannak! Több tízezer ember! Ezért sem szeretik a felújított stadionokat hazánkban a mindig valamelyik irányba nyaló liberálisok, mert ahol egy nemzet fiai egymásba kapaszkodva erőt képesek alkotni és felmutatni, ott nekik reményük sincs arra, hogy újra rátelepedve a nemzetre, annak vérét szívják, miközben talpnyalóként hajbókolnak az őket kitartó uraik előtt.

Ebből a felvételből sugárzik az összetartozás, az elszántság, a hazaszeretet. Csupa végtelenül egészséges tulajdonság. Na, ez az az érzés, amely Nyugaton talán már teljesen ki is halt. Ezért nem képesek megérteni, hogy Oroszországot soha nem fogják legyőzni.

Megjegyzés küldése

3 Megjegyzések

Unknown üzenete…
Kedves Szerkesztő Kolléga!

Tisztelettel kérnélek - mert ez alap -, hogy forrásmegjelöléssel vedd át a cikkeinket, a közvetlen link megadásával. Tudod, ez úgy tisztességes. Ezt az anyagot én írtam a Nemzeti InternetFigyelőnek (NIF), tehát onnan származik, azonban a forrásmegjelölések rendszeresen hiányoznak a tartalmaid alól. Nagyon sok ilyen tartalom van Nálatok.

Kérlek becsüld meg annyira a munkánkat, hogy feltünteted és belinkeled a cikkek forrását!

Előre is köszönöm együttműködésed!

NIF szerkesztő
Hírszerkesztő üzenete…
Ugyanez vonatkozik rád is. Csak arra reagáltam ezzel az átmásolással, hogy vedd észre magad és amit tőlem viszel, ahhoz írd oda, hogy tőlünk származik
Unknown üzenete…

Azt, hogy ugyanez vonatkozik ránk is, kategorikusan visszautasítom!

Kérlek, mutass egyet, amit tőled vettünk át! Azután még egyet és még egyet!
A probléma az, hogy a többi honlappal kapcsolatban is ugyanaz a helyzet. Velük is ezt műveled. Más honlapokról levett anyagoknál sem szokásod a forrás feltüntetése. Ez a problémám. Ugyan nézd már meg a mi honlapunkat, hány esetben nincs forrásmegjelölés?

Mi 14 éve működünk, saját tartalmaink, fordításaink, szerzőink vannak. pontosan a saját munkámat loptad el forrásmegjelölés nélkül és ez tény. Ránk pedig ne mutass, inkább tarts be a legalapvetőbb szabályokat.

NIF szerkesztő