A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Álomállás szarvasokkal egy magányos szigeten


Magányt kedvelők előnyben!


Nyugalom van bőven, meg szarvasok. A békét csak az olykor érkező látogatók zavarhatják meg. Aki szereti az ilyesmit, az most megpályázhatja egy skóciai apró sziget gondnoki állását.

Alig 9,3 négyzetkilométer annak az apró skóciai szigetnek a területe, amelynek üzemeltetésére keresnek két embert – írta meg hétvégén a LADbible. Mint olvasható, Rona szigete csak hajóval érhető el. A szárazulathoz közelebb eső Skye szigete a Belső-Hebridákon fekszik.

A sziklákon négy épület áll – s ezzel ki is merült az összes luxus. Az épületek közül kettőt az ide utazó turisták bérelhetnek ki, amelyeket rendben kell tartaniuk az állásra jelentkezőknek. Ezenkívül akad még csaknem kétszáz szarvas is, akik ugyancsak gondozást igényelnek.

Bónusz, hogy a vállalkozó szellemű emberpárnak a vadászatokban és a húsfeldolgozásban is részt kell vennie. Mivel Ronán nincs semmilyen áramforrás, ezért az ide költözőknek járatosnak kell lenniük a napelemek és a generátorok használatában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések