A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 17 éves Leah norvég hercegnőt a világ egyik legszebb nőjének tartják


Sokkal szabadabban él, mint bármelyik brit hercegnő


Sokak szerint szavakkal leírhatatlan Leah Isadora Behn szépsége, akiről bár csak keveset hallani a nemzetközi sajtóban, most mégis sokan beszélnek róla – írta meg a Femcafe.hu.

Norvégiában jelenleg a Glücksburg-házból származó V. Harald uralkodik 1991 óta: a 86 éves király még koronahercegként jegyezte el a jelenlegi királynét, Sonja Haraldsent, akivel akkor már kilenc éve együtt volt, ám kapcsolatukat végig titokban tartották, mert a nő származása megütközést keltett volna. Végül így is lett: amikor Harald közölte apjával, Olaf királlyal, hogy vagy Sonját veszi feleségül, vagy soha nem házasodik meg, az óriási botrányt keltett.

Ha ugyanis Harald agglegény maradt volna, az véget vethetett volna a dinasztia uralkodásának, sőt az egész norvég monarchiának is, így végül engedélyezték a párnak az esküvőt, akik 1968-ban egybe is keltek. Két gyermekük született: a botrányairól elhíresült Márta Lujza hercegnő, valamint a jelenlegi trónörökös, Haakon Magnus herceg. Bár Márta Lujza az idősebb, soha nem kerülhet trónra a törvények értelmében, nemrégiben pedig Harry herceghez hasonlóan ő is visszalépett királyi kötelezettségeitől szerelme miatt.

Márta Lujzának a jelenlegi partnere előtt azonban már volt egy férje, Ari Behn író, akihez a hercegnő 2002-ben ment hozzá, de ők ketten végül elváltak, ez okozta a férfi vesztét is. Ari ugyanis állítólag a válás miatt lett öngyilkos: 2019-ben, 47 évesen saját maga vetett véget az életének.

Nem csupán volt nejét, de három, a hercegnővel közös lányát is hátrahagyta, akik közül egy kiemelkedően szép nővé érett időközben. Galériánkban mutatjuk a gyönyörű Leah Isadora Behnt!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések