Hirdessen itt

A TEK is keresi az eltűnt tolnai kisfiút, rendőrségi helikoptert is bevetnek hogy a nyomára bukkanjanak


Hétfő délután eltűnt egy ötéves kisfiú Tolna város Mözs nevű városrészéből.  

A Tolna Vármegyei Rendőrfőkapitányság szóvivője kérdésünkre elmondta, hétfő este óta folyamatos az „élőláncos keresés”, az ország számos pontjáról érkeznek civilek és mentőalakulatok, jelenleg is több százan vesznek részt a felkutatásában.

A tolnai és szekszárdi rendőrség és a polgárőrség mellett kedd reggel óta már a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai is részt vesznek a keresésben, és egy rendőrségi helikoptert is bevetnek, hogy a kisfiú nyomára bukkanjanak.

Komlósiné Kiss Anett sajtószóvivő azt mondta, egyelőre sajnos nem jutottak eredményre, de nagyon remélik, hogy még a mai napon megtalálják a kisfiút.

A teol.hu hétfő este azt írta, nem megerősített információik szerint a környező lakóházak biztonsági kamerái rögzítették a kisfiút a lakóhelyétől nem messze 

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések