A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A német rendőrség megállította a Ferencváros szurkolókat, mert veszélyt jelent Németországra


A német rendőrség megállította a Ferencváros szurkolókat szállító vonatot, mert elmondásuk szerint, a videókon, képeken látottak alapján, a vonat veszélyt jelent Németországra – írja a Fradimob, amely később azt közölte, hogy kétórányi veszteglést követően a szerelvény folytathatta az útját.


A szurkolói közösségi oldalon úgy fogalmaztak, hogy „kellemes reggeli fogadtatásban részesültek a német rendőrök részéről a Ferencváros szurkolói, útban Leverkusen felé…

A német rendőrség megállította a Bayer Leverkusen-Ferencváros Európa-Liga meccsre tartó vendégszurkolókat szállító szerelvényt, mert megítélésük szerint az induláskor készített képek, videók alapján az utasok veszélyt jelentenek Németországra.

A drukkerek kommentárjai szerint ez már politika. „A nyugati demokrácia, az EU. Talán ha nem orosz edzőnk lenne hanem ukrán. És több szivárványos zászló kéne. Igen. Az segíthet. No meg a BLM térdelés...”

A vonat hosszas egyeztetést követően elindult, miután az információk szerint „közbeszólt a klub, a külügy, a MÁV és kb. mindenki. Két óra plusz után, a vonat úton van.”

A szerelvény egyébként azért nem Ausztria felé megy, mert az osztrákok előre jelezték, hogy nem engedik át a szurkolói vonatot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések