A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A háborúnak nem lesz vége: sőt Amerika fegyvereket is fog küldeni Ukrajnába, hogy folytatódhasson az öldöklés


Tavasszal és nyáron kemény küzdelem várható 


Tavasszal és nyáron súlyos csaták várnak Ukrajnára, az Egyesült Államok és partnerei azonban támogatást fognak nyújtani Kijevnek, mindenekelőtt a lőszerellátás területén – jelentette be Pat Ryder dandártábornok, a Pentagon szóvivője keddi sajtótájékoztatóján, számolt be szerdán az rbc.ua hírportál alapján a karpatalja.info.

A jelentés szerint a sajtószóvivő elmondta: „Szerintem az is fontos, hogy tegyünk egy lépést hátra, és nézzük meg az általunk elért előrehaladást, miközben elismerjük, hogy még mindig felfelé ívelő csata áll előttünk, különösen amikor a tavasz és a nyár felé tartunk.” Az ukrajnai lőszerhiánnyal és a probléma súlyosságával kapcsolatos újságírói kérdésekre válaszolva úgy vélte, az Ukrajnának nyújtott katonai támogatások állnak a figyelem középpontjában, különösen a lövedékek szállításának kérdése.

„Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ukrajna szükségleteit kielégítsük, legyen szó lőszerről, légvédelemről, páncélozott járművekről. A holnapi megbeszélés újabb alkalom lesz arra, hogy összehozzuk a nemzetközi közösséget, hogy Ukrajna legsürgetőbb szükségleteire összpontosítsanak, beleértve a lőszert is, ez továbbra is a fókuszunkban marad” – mondta Pat Ryder. Egyúttal hozzátette: az Egyesült Államok a partnerekkel és Ukrajnával való együttműködésre összpontosít, hogy az ukrán erőket lőszerrel láthassa el, és mielőbb a frontvonalba kerüljön – olvasható a portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések