A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint százezer forint értékben lopott a kőteleki házból két férfi


A kőteleki körzeti megbízott személyismeretének köszönhetően a betörés bejelentését követően rövid időn belül azonosította a feltételezett elkövetőket, és megtalálta az eltulajdonított tárgyakat.


Egy kőteleki családi házból történt lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre január 27-én. Ismeretlenek előző éjjel betörtek az ingatlanba és onnan több mint százezer forint értékben loptak el különböző háztartási gépeket, eszközöket – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A bejelentést követően a helyi rendőr azonnal adatgyűjtésbe kezdett, és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül a látókörébe került a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két kőteleki férfi. A feltételezett elkövetők elismerték a bűncselekmény elkövetését, és egyiküknél a körzeti megbízott megtalálta az ellopott tárgyakat. A két jogsértőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A megtalált értékeket a nyomozók lefoglalták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések