A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőrök kopogtattak a hadházi triónál azért, amit a Kassai úton tettek – videóval

Feltört tárolók, eltűnt horgászbotok szegélyezték útjukat.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába futott be egy hívás még vasárnap délután, közölte a police.hu. A bejelentő elmondta, hogy feltörték a debreceni Kassai úton lévő tárolóját, és onnan különböző horgászfelszereléseket loptak. A jelzés után a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és adatot gyűjtöttek. Hamar kiderült, hogy több tárolót is feltörtek, egy férfi szintén a horgászbotjai eltűnését jelezte az egyenruhásoknak.

A minden részletre kiterjedő nyomozás rövid időn belül meghozta az eredményt, a debreceni bűnügyesek másnap reggel már a feltételezett elkövetők lakcímén kopogtattak. Két hajdúhadházi lakost előállítottak, harmadik társukat kedden fogták el.

Horogra akadtak

A nyomozók rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint több tárolót is feltörtek Debrecenben.



A trió tagjait kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. Mindhárman beismerő vallomást tettek. A nyomozók az ellopott horgászfelszereléseket lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosoknak.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kétrendbeli lopás bűntett és hétrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást velük szemben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések