A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mikor a Wishről megrendelet rendőrt, a GLS időben kiszállítja a migránshoz


A TikTkon terjed egy videó, amiben az embercsempészek ellen intézkedő rendőrök mellett megáll egy GLS-futár, de a furgonból nem a csomagküldő cég alkalmazottja, hanem egy rendőr száll ki. 

„Mikor a Wishről megrendelet Steven Seagalt, a GLS meg időben ki szállítja 😁💪😎” – írták a videóhoz, ami alá a Benny Hill Show jólismert zenéjét keverték. Megkérdezték a rendőrséget, hogy mi történt pontosan, mit keresett a kollégájuk a GLS-futár kocsijában.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság válaszába azt írta, hogy múlt hét kedden Székesfehérváron a rendőrök elfogtak egy szír és egy spanyol-ecuadori embercsempészt, akik öt marokkói állampolgárt akartak átvinni az országon. Az egyikük elmenekült a helyszínről, a videón szereplő rendőr viszont utána szaladt és sikerült elfognia. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszöni a futárnak, hogy visszavitte a kollégájukat a helyszínre.

@thebrasil777

♬ The Benny Hill Show - All Stars Orchestra

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések