A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korányi és Soros György fia találkozhattak, mielőtt az első dollárokat elutalták volna Magyarországra

Pár nappal a február 24-i első utalás előtt egy müncheni konferencián futhatott össze az Action for Democracy vezetője és a tőzsdespekuláns fia a Magyar Nemzet szerint, amely megszerezte Korányi Dávid utazási listáját. 

A dollárbaloldal intézője, Korányi Dávid néhány nappal az Action for Democracy első magyarországi átutalása előtt egy helyen tartózkodott Alex Sorossal, a milliárdos spekuláns, Soros György fiával – írja a Magyar Nemzet, amely megszerezte Korányi hivatalos külföldi utazásainak listáját.

A lista a 2019-2022 közötti utazásokat tartalmazza. Összesen nyolc ilyen szerepel a táblázatban, de ezek közül egy érdekes most szempontunkból, egy 239 793 forintos, háromnapos müncheni látogatás, amelyet éppen a háború kitörése előtt, február 18-20 között rendeztek. (Egyébként részvevőként jelen volt Karácsony Gergely is, aki egy panelbeszélgetésben vett rész, Korányi tolmácsolt neki.)

A világ számos választott vezetője között egy befolyásos, nem megválasztott személy ugyanekkor, ugyanott számos politikussal készített közös képet: nem más, mint Alexander Soros.

A milliárdos tőzsdespekuláns fia idén is a konferencia úgynevezett tanácsadó csapatának a tagja volt.

Bár Alex Soros éppen Karácsony Gergellyel és Korányival nem készített nyilvános fotót, mégis nehezen elképzelhető, hogy Korányi háromnapos müncheni tartózkodása alatt elkerülték volna egymást – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

A dátumok is azért fontosak,

mert néhány nappal a konferencia után, február 24-én érkezett az első utalás az Action for Democracy részéről Magyarországra, többek a Márki-Zay-féle MMM-hez.

Alex Soros egy másik szálon mindenképpen kapcsolható a Korányi-féle Action for Democracyhez. Ugyanis még a Twitter-oldalán is megosztotta a dollárbaloldal botránya mögött álló szervezet egyik reklámját. Mint ismert, ezt a felhívást a New York-i Times Square-en is kivetítették, ráadásul a Twitterre maga Alexander Soros is kiírta az akció mottóját: „Segíts a magyaroknak választani." Mindemellett pedig Kati Marton, a pénzgyűjtés egyik szervezője Soros Györggyel és fiával vállaltan szoros kapcsolatot ápol, amit egy 2018. márciusi fénykép is bizonyít – írja a Magyar Nemzet.

A lap által felállított feltételezést – miszerint kapcsolat lehet Sorosék és Korányiék között – erősíti a Szabad Európa honlapján hétfőn megjelent cikk is,

amelynek szerzője egyébként Kerényi György, az MSZP egykori kommunikációs igazgatója.

Az oknyomozó cikk szerint az Amerikából érkező pénzeket Bajnai Gordon volt kormányfő szervezte le, de a valós forrás továbbra sem ismert. Bár a neve a támogatásról szóló megbeszéléseken sem került elő, de mindenki tényként kezeli, hogy nagyrészt a Bajnaival jó kapcsolatban lévő Soros Györgytől érkezett – írja a Szabad Európa.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
HALÁL MINDEN MAGYARORSZÁG ELLENÉBEN CSELEKVŐ ZSIDÓRA és/vagy ISTENTELEN IDENTITÁSRA!!!