Hirdessen itt

Két órán át feküdt az iszapos vízben a tiszafüredi férfi, kihűlés-közeli állapotba került


A tiszafüredi rendőrök találták meg az akkor már két órája vízben fekvő férfit, akinek 28 fokra hűlt a testhőmérséklete.


Bejelentés érkezett a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, egy tiszafüredi lakostól február 19-én 21 óra 40 perckor. A bejelentő elmondta, hogy férje telefonon értesítette arról, hogy a vasúti átjárót elhagyta Poroszló irányába, amikor egy stégről a Tisza-tó sekély, de iszapos vizébe esett, onnan nem tudott kimászni. A nő és fia a pórul járt férfi keresésére indultak, azonban nem találtak rá és a telefonja sem volt már elérhető – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság két munkatársa, Garabecz Péter rendőr főtörzsőrmester és Majzik Máté rendőr főtörzsőrmester valamint a velük közös szolgálatot ellátó Bíró Tibor és Kuczik Sándor polgárőrökkel kezdték meg a kutatást. A keresők fél óra elteltével találták meg a vízben, a kerékpárján fekvő férfit, aki kihűlés-közeli állapotban volt.

A rendőrök életmentését a mentőszolgálat munkatársai fejezték be, akik kórházba szállították a 66 éves férfit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések