Hirdessen itt

Késsel fenyegette élettársát a brutális ex


A Kaposvári Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki rendszeresen bántalmazta az élettársát, és végül gyilkossággal fenyegette az asszonyt.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a harmincas éveiben járó férfi tavaly szeptember óta a kaposvári lakásukban féltékenységből, vagy az ittasságából kifolyólag legalább kétszer megverte élettársát. Egy további esetben pedig a nagyméretű konyhakést a kezében tartva azzal fenyegette meg a nőt, hogy öngyilkos lesz, vagy az ő torkát fogja elvágni. Ezután a férfi még azt is részletesen kifejtette a sértettnek, hogy miként végezne vele.

Miután a nő másnap feljelentést tett a rendőrségen, a kaposvári nyomozók rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a büntetett előéletű, egyúttal felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló férfit, akinek a letartóztatására az ügyészség a bizonyítás megnehezítésének vagy meghiúsításának, illetve a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében tett indítványt.

A kapcsolati erőszak bűntettének elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi ügyében a Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója 2023. február 04. napján tartott ülést, ahol az ügyészség indítványának helyt adva elrendelte a férfi letartóztatását, amelyet a gyanúsított egészségi állapotára tekintettel az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben rendelt végrehajtani.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések