A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegné most bebizonyította, hogy nem igazak Meghan Markle hazugságai

Ezzel a videóval egyértelművé tett sok mindent.

II. Erzsébet királynő halála óta a királyi család tagjainak nem csak a gyásszal, de rengeteg kellemetlenséggel is meg kellett küzdeni. Meghan Markle és Harry herceg először dokusorozatukkal robbantottak hatalmasat, majd Harry herceg ezt még fokozta nemrég megjelent könyvével.

Olyan részleteket árultak el a királyi család életéről, a családtagok viselkedéséről, melyek nagyban befolyásolták a megítélésüket. Harry elmondása alapján Vilmos herceg például agresszívan viselkedett vele, ami odáig fajult, hogy a gallérjánál fogva megrángatta, majd a földre lökte, ezzel kisebb sérüléseket okozva Harry-nek. De Meghan és Harry többször panaszkodtak arra is, hogy a királyi család tagjai nem törődtek a mentális egészségükkel. Harry herceg édesanyja halála után súlyos depresszióval küzdött, drogozott és alkoholfüggővé vált. Ő azonban úgy emlékszik vissza ezekre az időre, hogy nem kapott túl sok segítséget a családjától. Ugyanez történt akkor is, amikor a rengeteg bántás miatt Meghan depressziós lett. A hercegi pár pedig állítja, a királyi család tagjai nem vették komolyan a problémát, mert a mentális egészség sose volt fontos számukra.

Hát, Katalin hercegné ezt most megcáfolja, vagyis próbálja megcáfolni, mivel éppen a mentális egészség fontosságára szeretné felhívni a figyelmet az új "Shaping Us" kampányával.



Katalin hercegné Roman Kemp angol rádiós műsorvezetőt fogadta a Kensington-palotában és el is készítették a kampány első videóját. A mentális jólétről és a kapcsolatok fontosságáról beszéltek, valamint arról, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a gyermekek korai éveire ahhoz, hogy egészséges, boldog felnőtté váljanak, formálva ezzel a társadalmat és a következő generációkat.



Úgy tűnik, Katalin hercegné hamarosan a mentális jólét szószólójává válik, megcáfolva ezzel minden korábbi feltételezést. Kíváncsiak vagyunk, kivel beszélget legközelebb Katalin hercegné erről a fontos témáról. Lehet, hogy Meghannal?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések