A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holtan találták meg az eltűntként keresett váci édesanyát

Holtan találták azt a kétgyermekes édesanyát, aki szerdán, késő este tűnt el. I. Judit, az ismert kineziológus holttestét csütörtökön találták meg a Dunánál.

A 45 éves I. Judit február elsején tűnt el a késő esti órákban Vácon. A kétgyermekes édesanya eltűnésével kapcsolatban egy ismerőse korábban közösségi oldalán azt írta, nagyon aggódtak a nőért, mert mostanában nem volt túl jó lelkiállapotban.

I. Judit-ot a rendőrségként eltűntként kereste, egészen csütörtök estig, amikor ismerőse azt írta, a kétgyermekes édesanyát megtalálták, de már túl későn.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek megerősítette, hogy 45 éves nő holttestét találták meg Vácon a Szent László út magasságában a Duna-parton. Szabóné Berki Bianka lapunk megkeresésére azt mondta, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, és a rendőrség általános közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések