A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos baleset Kazincbarcikán: szemtanúkat keres a rendőrség


A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy Kazincbarcikán történt halálos közúti közlekedési baleset kapcsán. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el 05000/115/2023. bűnügyi számon nyomozást - írta a police.hu.

Az eljárás adatai alapján egy tehergépkocsi vezetője 2023. január 23-án 6 óra 40 perckor Kazincbarcikán, a Mátyás király úton, az 53-as szám előtt lévő kijelölt gyalogosátkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy gyalogos részére. A jármű elsodorta a nőt, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A gyalogos később, 2023. február 16-án, kórházi ellátása közben elhalálozott.

Az esettel kapcsolatban felmerült információ szerint egy szürkeszínű, Opel Corsát vezető sofőr, illetve annak utasai láthatták a balesetet, továbbá a rendőrök várják minden olyan szemtanú jelentkezését, akik információval rendelkeznek az eset körülményeiről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a bejelentők rendelkezésére áll a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es - díjmentes - központi segélyhívó száma.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések