A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bepálinkázva ült traktorba az újfehértói férfi - Azt hitte, reggel van


Ittas vezetés miatt emelt vádat az ügyészség azzal az újfehértói férfivel szemben, aki napközben italozott, majd egy kiadós alvás után traktorral indult dolgozni. 

A középkorú férfi mezőgazdasági munkákat végez keresztapjának. Így volt ez tavaly ősszel is, amikor a délelőtt folyamán traktorral a földeken dolgozott, majd a munkavégzést követően, a munkagépet a telephelyre visszavitte, újfehértói otthonában pedig italozni kezdett. Nagyobb mennyiségű pálinkát fogyasztott el, majd lefeküdt aludni.

Az esti órákban felébredt, és azt hitte, hogy már hajnal van, ezért elment telephelyre, ott felvette a mezőgazdasági vontatót, és azzal erősen ittas állapotban a benzinkútra hajtott. Miután megtankolt, és elindult a földekre a rendőrjárőr igazoltatta és súlyos fokú ittassága miatt a vezetői engedélyét elvette.

A férfivel szemben az ügyészség végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását és járművezetéstől eltiltást indítványozott vádiratában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések