A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ukrán miniszterhelyettes szerint egyre nehezebb a helyzet, megállás nélkül támadnak az oroszok


Hanna Maljar ugyanakkor hozzátette: „a harcosaink nem hagyják az ellenségnek azt, hogy elérjék a céljaikat, és nagyon súlyos veszteségeket okoznak nekik”.


Hanna Maljar, az ukrán védelmi minisztérium helyettese elismerte, hogy Kelet-Ukrajnában nehéz helyzetben van az ukrán hadsereg – olvasható a The Guardianon.

Az oroszok szerdán jelentették be, hogy két helyen is áttörtek a fronton a Luhanszki területen (azt nem közölték, hogy pontosan hol történt mindez). Állításuk szerint az ukrán hadsereget sikerült kiverniük a megerősített állásokból,

és visszavonulás kényszerítették őket.

Hanna Maljar erre reagálva azt írta, hogy az orosz hadsereg állandóan támadásokat hajt végre az ukrán állások ellen.  Az ellenség offenzívája folytatódik keleten, a nap mint 24 órájában támadnak. A helyzet feszült. Igen, most nehéz helyzetben vagyunk. – írta Hanna Maljar a The Guardian szerint, majd nem sokkal később hozzátette azt is: „de a harcosaink nem hagyják az ellenségnek azt, hogy elérjék a céljaikat, és nagyon súlyos veszteségeket okoznak nekik”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések