Hirdessen itt

American Conservative: Orbán Viktor a Nyugat magányos háborúellenes prófétája!


Rod Dreher szerint a magyar kormányfő tisztán látja a veszélyt abban a nemzetközi konfliktusban, amit az amerikaiak csak a moralitás lencséjén keresztül képesek nézni.


Rod Dreher cikke elején hosszan idézi Mario Fantini Newsweekben megjelent írását, melyben beszámolt az Orbán Viktor miniszterelnökkel tartott beszélgetésről. A The American Conservative szerzője úgy véli, ilyen cikkek segíthetnek megérteni, milyen propaganda torzítja a képet a kormányfőről és Magyarországról.

Dreher szerint a Nyugat egyre közelebb sodródik egy katasztrofális konfliktushoz Oroszországgal, és Orbán az egyetlen, aki értelmesen beszél. Ennek ellenére a nyugati újságírók azt sulykolják az olvasóikba, hogy Orbánt csak azok választhatják, akiknek elment az eszük, vagy teljesen bedőltek a szélsőjobboldali propagandának.

A magyar miniszterelnök tisztán látja a veszélyt abban a nemzetközi konfliktusban, amit az amerikaiak csak a moralitás lencséjén keresztül képesek nézni. Orbán érti, hogy a fegyverszállítások fokozása nem a békét szolgálja, és segíteni próbál, mielőtt késő lesz.
Épp ezért próbálja a háborúpárti Washington és európai lakájai elhallgattatni őt
– hangsúlyozza a szerző.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések