A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Végső nyugalomra helyezték Mátészalkán Baumann Pétert

Az újbudai rendőrgyilkosság áldozatát családja és barátai kísérték utolsó útjára. 

Mátészalkán helyezték örök nyugalomra csütörtökön 13 órakor Baumann Péter rendőr főtörzsőrmestert.

Az újbudai rendőrgyilkosság áldozatát Magyarország belügyminisztere, hősi halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki – számolt be a Hír TV.

Mint ismert, a rendőrgyilkosság egy emberként rázta meg az országot. Baumann Péter r. főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság kötelékében teljesített szolgálatot körzeti megbízottként. A r. főtörzsőrmestert 2023. január 12-én éjszaka intézkedés közben késsel sebezte halálra egy őrjöngő férfi egy XI. kerületi társasházban.

Próbaideje alatt gyilkolt Sz. Szilárd

Az elkövető Sz. Szilárd büntetett előéletű, erőszakos bűncselekmények miatt korábban már elítélték. Amikor megkéselte a rendőrt, akkor is épp próbaidőn volt egy másik ügy miatt.  

A férfi letartóztatása során zavartnak mutatkozott. A Budai Központi Kerületi Bíróság vasárnap délelőtti határozata alapján 30 napra letartóztatták. Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölték ki fogvatartása helyéül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések