A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vágó István már csak Győzikével tud a címlapokra kerülni


Nem kímélte a DK-s politikust a televíziós személyiség. 

A DK TV Szubjektív című műsorában Vágó István, DK-s politikus "felidézett" egy történetet a Legyen Ön is milliomos forgatásáról, amely szerint az egy alkalommal „felpattant Győzike, elkezdett engem körbe-körbe üldözni a stúdióban, és közben azt mondta, hogy »Mondtam neked Bea, ne higgy a fehérembernek!«” – idézte fel Vágó István. 

Vágó István „megkergetésének” híre kapcsán felkerestük Gáspár Győzőt, művésznevén Győzikét. 

A televíziós személyiség lapunknak elmondta: „emlékeim szerint kétezerben volt a felvétel, vagyis 23 éve. És

23 év kellett ahhoz, hogy Vágó Istvánnak eszébe jusson, mi is történt akkor a stúdióban. Nagy a gyanúm, hogy azért most, mert beléptem a Fideszbe.”

Mint fogalmazott: „amúgy ha 23 éve megkergettem volna a stúdióban, amint állítja, akkor engem az RTL Klub letilt, másnap pedig ott van a sztori a bulvárlapok címlapján. A másik, hogy a »fehéremberezés« nekem nem szavam járása. Huszonnégy éve ismer az ország. Jelentkezzen valaki, aki hallotta ezt a kifejezést tőlem” – tette hozzá.

„Szegény Vágó István nagyon unatkozhat, ha ilyenekkel jön elő,

jobban tenné, ha magával foglalkozna és nem velem. Persze tudja, ha én is ott vagyok a sztoriban, hamarabb címlapra kerül ő is. Amire amúgy a Legyen Ön is milliomos! vége óta nem sokszor volt példa…”

– zárta gondolatait Gáspár Győző.

Így kergette meg Győzike Vágó Istvánt (videó)

A DK-s politikus felidézett egy történetet a Legyen Ön is milliomos forgatásáról. A DK TV Szubjektív című műsorának egyik legutóbbi vendége volt Bod Péter Ákos, közgazdász, egyetemi tanár volt, aki Vágó Istvánnal és Gréczy Zsolttal szerepelt együtt a műsorban. Az adás során Vágó felidézett egy humoros momentumot az egyik Legyen ön s milliomos forgatásról.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések