A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így kergette meg Győzike Vágó Istvánt (videó)


A DK-s politikus felidézett egy történetet a Legyen Ön is milliomos forgatásáról. 

A DK TV Szubjektív című műsorának egyik legutóbbi vendége volt Bod Péter Ákos, közgazdász, egyetemi tanár volt, aki Vágó Istvánnal és Gréczy Zsolttal szerepelt együtt a műsorban. Az adás során Vágó felidézett egy humoros momentumot az egyik Legyen ön s milliomos forgatásról.

Így kergette meg Vágót Győzike

„Nekem van egy emlékem róla, elmesélem és nem kommentálom. Ő egyszer eljött hozzám játszani a Legyen ön is milliomosban, az asszonnyal együtt. [...] Gáspár Bea, az ő kedves felesége nagyon szépen ment fel. És hát én ugye szokásomhoz híven megpróbáltam elbizonytalanítani Bea asszonyt” – mesélte a történetét Vágó.

A politikus arra is kitért, hogy mikor Gáspár Bea abbahagyta,

felpattant Győzike, elkezdett engem körbe-körbe üldözni a stúdióban, és közben azt mondta, hogy »Mondtam neked Bea, ne higgy a fehérembernek!«.

Mondom, ugye ez felvételről ment, nem élőben, kedves Győző, ez nem jó. Ez a duma nem jó. [...] Azt mondta a Győző, »megértettem«. Akkor felvétel, megint felállt, felháborodottan és azt mondta, »Mondtam neked, hogy ne higgy a Vágónak!«”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések