A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vaddisznó miatt le kellett zárni a Margitszigetet


Miután átfésülték a szigetet, a hatóság emberei megállapították, hogy biztonságos, az állat valószínűleg elúszott a szigetről. 

Vaddisznó miatt lezárták a Margitszigetet szerda délután – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Azt írták, hogy délután három óra után többen bejelentést tettek egy szabadon kószáló, nagy testű vaddisznóról. Az emberek biztonsága érdekében a rendőrök nem engedik be a szigetre se a járműveket, se a gyalogosokat, és értesítették az illetékes vadásztársaságot - olvasható a közleményben.

Elúszott

A rendőrség délután öt előtt egy perccel közölte, hogy feloldják a sziget lezárását, a vaddisznó feltehetően már kiúszott a szigetről. Ugyanakkor a látogatók biztonsága érdekében a budapesti rendőrök továbbra is ott járőröznek.

A terület átivizsgálása során nem találták a vaddisznót - a szakember véleménye szerint a jól úszó állat már elhagyhatta a szigetet, ezért a forgalomkorlátozást 16 óra 45 perckor feloldották.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések