A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több lakástűzhöz vonultak szombaton a debreceni tűzoltók

A Cívis utcában és a Homok utcában is vészhelyzet adódott.  


Tüzet okozott egy kismegszakító egy nyolcadik emeleti lakásban szombaton Debrecenben, a Cívis utcában. A városi hivatásos tűzoltók hőkamerával átvizsgálták a területet és átszellőztették a lakást. Személyi sérülés nem történt.


Árokba hajtott egy autó Biharugrán. A balesethez a komádi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet.


Villanyvezetékre csavarodott két faág Hajdúdorogon, a Mester utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók létrán át motoros láncfűrésszel levágták az ágakat.


Begyulladt a korom egy családi ház kéményében Nyíradonyban, az Acsádi utcában. A tűz a kéményből nem terjedt tovább. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el az izzó részeket.


Kigyulladt két épület szombat este Debrecenben, a Homok utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat, ezzel egy időben gázpalackokat vittek ki a házakból, hogy azok ne hasadjanak ki a hőtől. Az egyik épületben egy ember tartózkodott, aki nem sérült meg. A tűzoltók még két kutyát is kimentettek épségben – tájékoztatta a Haont a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.


Kigyulladt két különálló, sorházi lakás Debrecenben

Kigyulladt egy mélyszegénységben élő közösség lakta épület a Homok utcán. Két különálló, sorházi lakás égett Debrecenben, a Homok utcában - számolt be róla a katasztrófavédelem. A tűz további épületeket veszélyeztet. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Az egyik, harminc négyzetméteres ingatlan hetven, a másik, hatvan négyzetméteres lakás harminc százaléka égett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések