A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szolnoki laktanyába akart betörni autójával a rendőrgyilkos

A budapesti esetet megelőző napon Szolnokon keveredett bajba a budapesti rendőrgyilkos. Információink szerint a férfi korábban katona volt. 


A helyszínen letartóztatták azt a férfit, aki még csütörtök éjjel szúrt meg három rendőrt Budapest XI. kerületében. Az ámokfutásról készült videó az internetet is bejárta. Két rendőr megsérült, harmadik társuk pedig a helyszínen meghalt. 


Hírportálunk információi szerint a budapesti rendőrgyilkos, a tragédiát megelőző napon a szolnoki helikopter dandár laktanyájába akart betörni autójával. A férfi vélhetően akkor is tudatmódosító szerek hatása alatt állt. 


Többen tudni vélik, hogy a rendőrgyilkos a szomszédaival is rendszeresen konfliktusba keveredett.


Az üggyel kapcsolatban tájékoztatást kértünk a rendőrségtől, ahol holnapra ígértek választ.


Közben a szolnoki MH Kiss József 86. Helikopter dandár illetékesei nem hivatalosan cáfolják azt a hírt, hogy a budapesti rendőrgyilkossággal gyanúsított férfi a fővárosi tragédiát megelőző napon kocsijával át akarta volna törni a helyőrség sorompóját. A hivatalos információért azonban a Magyar Honvédség sajtóosztályára irányítottak bennünket, ahová elküldtük kérdéseinket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések