A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szlovák lap: Orbán és Magyarország azért van „pórázon tartva”, mert a baloldali többség mindig a jobboldalt támadja


Képmutatás és skizofrénia Magyarországot kritizálni azokért a bűnökért amelyeket a nyugati kormányok követtek el és követnek el – szögezték el a cikkben. 

A Hlavé Správy nevű szlovák lap cikke leszögezte:  Ryszard Czarnecki lengyel EP-képviselő szerint Budapest valójában hangosan kimondja azt, amit Németország gondol.

Bármilyen jelentős is Orbán Viktor és Magyarország, Németországnak van döntő szava az EU-ban. Tanulságos, hogy éppen Orbán Oroszországgal kapcsolatos békülékeny kijelentéseit emelik ki, nem pedig Scholz kancellár, Macron francia elnök, Radev bolgár elnök vagy Milanovic horvát elnök hasonló és még messzebbre mutató kijelentéseit – tájékoztatott a REMIX News.

Kifejtették: Orbán és Magyarország azért van

az EU által „pórázon tartva”, mert a baloldali többség mindig a jobboldalt támadja,

miközben szándékosan hallgat a baloldali és liberális kormányok által folytatott Moszkva-barát politikáról. A cikk szerőzje leszögezi, hogy képmutatás és skizofrénia Magyarországot kritizálni azokért a bűnökért, amelyeket a nyugati kormányok követtek el és követnek el. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések