A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szexuális erőszak Hajdúszoboszlón: elismerésben részesültek a fiatal nő megmentői

Nem mindennapi helyzetben találta magát két hajdúszoboszlói lakos és egy szabadnapos rendőr. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője megköszönte helytállásukat. 

Mint arról hírt adtunk, egy fiatal nőre támadt rá egy férfi Hajdúszoboszlón január 7-én éjszaka. A hangos sikítására egy szabadnapos rendőr lett figyelmes, aki rögtön cselekedett. Ezzel egyidőben két szomszédja is az utcára szaladt, akik nem voltak közönyösek, azonnal a bajba jutott nő segítségére siettek - írja a police.hu.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi elfogásában nyújtott segítség elismeréseként Szent György Emlékplakettet adományozott Tóth Csaba és Tóth Dávid hajdúszoboszlói lakosnak.

Példaértékű magatartásáért Födő István r. őrnagyot a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kiemelt főnyomozóját dicséretben és jutalomban részesítette. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések