A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szalagkorlátnak ütközött egy motoros Tolmácsnál, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre


Szalagkorlátnak hajtott neki egy motoros Tolmácson, a 2-es számú főúton péntek délután. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. 

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság VÉSZ-applikációja jelezte, miszerint szalagkorlátnak csapódott egy motoros Tolmácson, a 2-es számú főúton péntek délután. A helyszínre a rétsági hivatásos tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járművet. Az esethez mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – tették hozzá.

- A forgalmat a rendőrök Diósjenő és Nógrád települések felé irányítják - közölte honlapján a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Méhes Dóra, az Országos Mentőszolgálat szóvivője portálunkat a balesetről tájékoztatta, hogy a helyszínre földi és légi mentőegységet is riasztottak. A mentők egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban légi úton  szállítottak kórházba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések