A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokkoló videó: 30 centis henteskéssel szurkál a migráns Brüsszelben


Ez az integráció sikere. 

Sokkoló felvételek mutatják, ahogy a férfi henteskéssel, Allahu akbarozva támadt az ingázók szeme láttára egy másik férfira a brüsszeli déli pályaudvaron - hozta a hírt és a videót a Bennfentes.

Egy férfi megsérült egy dzsihadista terrortámadásban a brüsszeli déli pályaudvaron kedden reggel. Erről az RTL Info számolt be, és a hírt a szövetségi rendőrség is megerősítette.

"A szövetségi vasúti rendőrség kedd reggel két személy közötti verekedés miatt avatkozott be a brüsszeli déli pályaudvaron" - közölte a szövetségi rendőrség. "Egyikük kést használt közben, és egy ember könnyebben megsérült. Mindkét személyt előzetesbe helyezték."

Az RTL Info szerint az incidens fél tíz körül történt, amikor egy késsel - állítólag egy henteskéssel - felfegyverzett férfi hirtelen kiabálni kezdett. Egy francia rendőr, aki éppen az állomáson tartózkodott, és két biztonsági őr nemsoká leütötte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések