A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ruhapróba közben rabolta ki ismerőse az idős férfit


A Kaposvári Járási Ügyészség rablással vádol egy férfit, aki a fürdőszobába zárt egy idős embert, amíg elvette a pénzét. 

Az 50 éves férfi 2022 áprilisában összefutott az általa korábbról ismert sértettel, akinek felajánlotta, hogy elviszi egy olyan helyre, ahol pólót tud venni. Elvezette az egyik rokona házához, ahol a házigazda mit sem sejtett a szándékairól. 

Hogy a pólót felpróbálja az idős sértett a konyhából nyíló fürdőszobába ment, és a kabátját kint hagyta az egyik széken. 

Ezt látva a vádlott magához vette a kabátot, majd a fürdőszobaajtó elé állt, és onnan a férfit mindaddig nem engedte ki, amíg át nem kutatta a kabátja zsebeit, ahonnan végül 70 ezer forintot emelt el. 

A sértett a fürdőszobába zárva képtelen volt megakadályozni a pénzének elvételét, de észrevette, hogy kirabolták, ezért a rendőrséghez fordult. 

Három nap múlva a nyomozók elfogták a tettest, aki ellen az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság a férfit kötelezze egyúttal a sértett pénzének visszafizetésére is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések