A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ördög Nóra nem akarja a tévés szakma felé irányítgatni gyerekeit, de úgy látja, lányának lenne hozzá affinitása


Férjével mindenben támogatni fogják a gyerekeiket. 

A Blikknek adott interjút Ördög Nóra. Jelenleg a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor pörög a TV2-n, a beszélgetés során erről is szót ejtett a műsorvezető. Ördög azt mondja, gyerekeinek már természetes a kamera jelenléte, a stúdiók, forgatások – ebbe születtek bele.

Érdekli is őket a dolog, de nagyon korai még arról beszélni, hogy vajon követni fog-e minket bármelyikük is. Azt viszont látom, hogy Micinek talán van ehhez affinitása.

Ördög Nóra példával magyarázta meg, miért érzi lányát pályára alkalmasnak.

A Dancing with the Stars mindegyik adására eljött a családom, és Palkót behívták a show online háttérműsorába vendégnek. A szerkesztők ez időre szerveztek a gyerekeinknek felügyeletet, de végül Mici bekéredzkedett a műsorba, és minket is meglepett milyen felszabadultan, ösztönösen kommentálta az adást a többiekkel együtt. Szóval nincs lámpaláza a kamera előtt. Ha úgy dönt, hogy követ engem, nem fogom lebeszélni a tévézésről, de rábeszélni sem. Ő és Vencel is azt csinálhatja majd, amihez kedve és tehetsége van. Mindenben támogatjuk majd őket Palkóval.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések