A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszúrta az élettársát és bezárkózott egy gyerekkel egy őrjöngő férfi Óbudán, a TEK fogta el


Kapcsolati erőszakkal és kiskorú veszélyeztetésével is gyanúsítják. 

Őrjöngő férfit fogtak el a Terrorelhárítási Központ munkatársai Óbudán hétfő éjjel. Információk szerint a férfi bódult állapotban kezdett agresszívan viselkedni egy Szentendrei úti lakásban: először megszúrta az élettársát, majd bezárkózott az ingatlanba egy kiskorú gyerekkel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, hogy hétfőn 23 óra 47 perckor érkezett hozzájuk bejelentés arról, hogy a Szentendrei úti házban az egyik lakó segítségért kiáltott. A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek, és azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket.

„Tekintettel arra, hogy a férfi a lakásban elzárkózott, indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is. A férfit a TEK munkatársai elfogták, majd átadták a rendőröknek, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfit a rendőrök őrizetbe vették” – közölte a rendőrség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések