A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megöléssel fenyegette meg a járási hivatal dolgozóit

A következőket is írta: ki fogja végezni őket, a rendőrök jelenlétében fejbe lövi őket, levágja és dárdára tűzi a fejüket. 


A Kazincbarcikai Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a járási hivatal végzésében a férfit arról tájékoztatta, hogy vele szemben hivatalból gondnokság alá helyezési eljárást indított, és felhívta, hogy 2022. július 8-án jelenjen meg az eljáró hatóság hivatali helyiségében. 


A végzés és a felhívás szabályszerű kézbesítését követően, a férfi július 4-én a saját email címéről, ügyfélkapun keresztül az eljáró hatósághoz elektronikus úton megküldött, egy vezető állású dolgozónak és egy gyámügyi ügyintézőnek címzett beadványában azzal fenyegette meg a hivatal érintett dolgozóit, hogy ki fogja végezni őket, a rendőrök jelenlétében fejbe lövi őket, levágja és dárdára tűzi a fejüket.


Megúszhatja pénzbüntetéssel 

A férfi fenyegetése a sértettekben komoly félelmet keltett, a sérelmükre elkövetett zaklatás vétsége miatt magánindítványt terjesztettek elő a vádlottal szemben. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések