Hirdessen itt

A Kékfénynek dolgozott korábban a bordélyokat működtető pétervásárai férfi

Prostituáltakról is forgatott riportokat a köztévé pétervásárai származású riportere, aki országszerte lakásokat bérelt prostitúció elősegítésére. 


A napokban beszámoltunk arról, hogy a rendőrség elfogta a pétervásárai származású, 44 esztendős B. B.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy országszerte tizenhárom lakást bérelt, ahol a számára történő „bérletfizetés” ellenében prostituáltak végeztek „védett” szexmunkát. 


A nők egy lakás használatáért naponta 12 és 15 ezer forint közötti összeget fizettek a férfinak. A gyanúsított meghallgatásán a nyomozási bíró előtt teljes beismerő vallomást tett. Másfél év alatt több mint 30 millió forintot keresett ezzel a tevékenységével, amelyről a lakások tulajdonosai természetesen semmit sem tudtak.


A férfi az MTVA Kékfény című műsorának riportere volt, amelynek készített anyagot egyebek között modellek kerítőjéről, kitartottságról, emberkereskedelemről, svájci lánykereskedőkről, a prostituáltak réméről is. 


A Mandinerrel az MTVA közölte: valóban a Kékfény munkatársa volt B., de a férfi már nem a közmédia alkalmazottja. Az érintett személy tevékenységével kapcsolatban a munkahelyi vezetője a hírről való tudomásszerzést követően azonnali tájékoztatást kért a műsor készítőitől. 


A Kékfény szerkesztőjének, illetve felelős szerkesztőjének tájékoztatása szerint az eljárás alá vont személy riporteri munkáját semmilyen irányban nem érte befolyás: befolyásolás sem részéről, sem pedig más részéről az ő irányába nem történt.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ELÉG MEGGYŐZŐ MÁR, HOGY a FELCSÚTI FAJTÁJA MINDENÜTT CIGÁNYKODIK?!...- VAGY VÁRUNK MÍG a SZERVEINKET is ELEVENEN VÁGJÁK KI BELŐLÜNK?!